Behind The Scenes

Description.

Velkommen til
Disen Gård – ditt nye kreative fellesskap!

Fra 1. august 2024 åpner vi dørene til vårt inspirerende kontorfellesskap i idylliske omgivelser rett utenfor Oslo sentrum. Er du en lidenskapelig fotograf, filmskaper, designer, lydtekniker eller en annen kreativ sjel? Da vil vi gjerne høre fra deg!

Vi søker en mangfoldig gruppe talenter som vil være med på å skape innhold som begeistrer og inspirerer. På Disen Gård handler det om samarbeid, fellesskap og kreativ utfoldelse. Vi ønsker å være mer enn bare et kontorfellesskap – her arrangerer vi workshops, utstillinger, yoga, podcast og mye mer.

Hvis du brenner for ditt fag, elsker samarbeid og vil være en del av et levende kreativt miljø, så kan dette være stedet for deg. Søk i dag, og kanskje møtes vi snart over en uforpliktende kaffe på Oslos vakreste gård.


Send e-post til rasmus@kongsore.no med litt info om deg selv, alder og hva du driver med.

See behind the scene

Life lately
- Australia

The first month in Australia has been such an adventure.

See behind the scene

Karsten Warholm
for Tine & Coop

Client: Tine & Coop

Agency: POL & Pulse Communications

See behind the scene

TINE

På opptak med POL for TINE på Kjos Gård.


See behind the scene

Shooting video
and stills for VY

Agency: POL

Client: Vy

Thanks to everyone involved!

See behind the scene

Work-life update
and other shit!

Folkens! Jeg gir det en sjanse og forsøker å legge ut litt jevnt med innhold her, fra shoots og litt random life :) Håper det kan være til inspirasjon. Følg med fremover. SKÅL!

See behind the scene

Eventyr i
Aurlandsdalen!!

Smaken av sol, fjellvann, pannekaker, tyrker-shots, fjelluft, glodvarmt telt, ulende hunder, morra-bad, tilstedeværelse, røverhistorier, gode samtaler, bål, folk som bjuder på, tunge sekker, gnagsår, tomme kropper, tørre klær og for ikke å glemme fantastiske venner :)

See behind the scene